måndag 11 maj 2009

Träning...



Nu har Benji börjat skolan! I lördags var det premiär på Brukshundsklubben för lillkillen och det var både roligt och skoj. På schemat stod kontaktövningar och förbudsträning. Kontaktövningar var inget som uppskattades eftersom alla andra hundar var betydligt mer intressanta än Husse och Matte. Men förbudsträningen gick mycket bättre, den lilla korven som man inte fick röra låg fint kvar på sin plats efter att Benji gått förbi. 

Kontaktövningarna har fortsatt här hemma och nu går det jättebra. Benji söker ögonkontakt med oss direkt. Det är två veckor till nästa kurstillfälle så vi hinner träna massor!

När vi kom hem så hade Husse fått blodad tand gällande lydnadsträning. Mitt i all agiltyfokus så hade Husse glömt bort hur kul det var med lydnad, men nu kom suget tillbaka och Zanto fick lida för det... :-) Det blev ett 45min lydnadspass i skogen för Zanto och sen somnad han gott tillsammans med Benji.

Borde kanske anmäla Zanto till Fortsättning Dressyr? Hmm, tål att funderas på...

Tyvärr glömdes kameran hemma, så vi bjuder istället på ett foto på Benji i Husses systerdotters keps.

Cool hund!


1 kommentar:

  1. Det är alltid lika roligt att läsa om vad Benji har för sig. Brukar ofta ta en sväng förbi sidan hoppas ni fortsätter att skriva så jag får se och höra om honom när han växer upp.
    Nospuffar från pappa Fabian med matte

    SvaraRadera