söndag 20 september 2009

Lördagen som gick...


Två timmar efter tidigare nämnd morgonpromenad var det dags för storebror att åka till Dressyrkurs på Brukshundsklubben. Som vanligt var Zanto duktig, men idag uppmärksammades det lite extra. En dam som satt och tittade på under kursen kom efteråt fram och frågade om hon fick "störa". Hon ville berätta att hon sällan skådat sådan kontakt mellan förare-hund och att samarbetet var nästan unikt. Citat: "Ni har knäckt Golden-koden och då har ni en vän för evigt".

Kul att andra lägger märke till ens hårda jobb!

Värmen och kursen tog ut sin rätt på Zanto som var rejält sliten. Som belöning för gott utfört arbete så gick vi och badade i sjöarna bredvid klubben, han vaknade genast till liv igen! :-)

På eftermiddag var det tid för Zanto att vila sig och då fick Benji arbeta eller vad man nu ska kalla det. När Husse och Matte röjde i trädgården på framsidan, så trädde Benji in i rollen som arbetsledare. Med stort intresse och uppmärksamhet så granskades arbetet och även alla som gick förbi på gatan utanför. Tyvärr blev det inga bilder på den delen.

Idag har alla fyra varit i Skärtorp utanför Eslöv. Vi blev tipsade om ett Hundpensionat av vår instruktör och bestämde oss för att åka dit för att hälsa på. Matte och Husse har som ni vet problem med att hålla sig i Sverige allt för lång tid... :-)

Det var allt för denna helgen. Ha det bra vänner!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar