måndag 23 november 2009

Röntgen...

Tyvärr har det varit ont om inlägg dom senaste dagarna, det är inte bara Benji som är sjuk även Husses dator har sett bättre dagar.

Hur som helst, i torsdags var det tid för röntgen. Benji var som vanligt jätteduktig och lät personal undersöka honom hur mycket dom ville. Innan röntgen fick Benji en spruta så att han kunden sova gott och sköterskan verkade få en riktigt fullträff med sprutan för Benji somnade på mindre än en minut. Normalt brukar det ta cirka 10 minuter.

Man tog 6 olika röntgenbilder och det positiva är att allting såg bra ut. Alla leder som höfter, knän och armbågar var helt friskt utan anmärkningar. Dessutom såg bicepsenan som man misstänkte från början intakt.

Röntgen kunde inte bekräfta Panostit men samtidigt gick det inte att bortse från symptomen han visade vid undersökningen. Benji har nu fått fortsatt Rimadylbehandling och vi får hoppas att den hjälper. Dessvärre ser vi inga resultat än så länge, haltande kommer fort tillbaka när medicinens verkan avtar.

På torsdag ringer veterinären för att stämma av hur det är med Benji. Vi håller tummarna att han är bättre tills dess.

1 kommentar:

  1. Vad jobbigt att inte veta.
    Om ni vill läsa om hur Lucas mådde (Idas bror) går det att läsa i deras blogg på Lucas hemsida som det finns länk till bland mina länkar.
    Han var väldigt dålig förra året vid den här tiden slut. av nov. början av dec 2008. Det var någon sorts "växtvärk".
    Det glädjande är att han är hur pigg o grann nu i dag, om det kan vara någon uppmuntran.
    Ha det så bra! Viveca Fabian & Ida

    SvaraRadera